The smart Trick of Jimat MInyak Myvi That No One is Discussing



Rasa-rasanya ramai warga kota yang menggunakan kereta transmisi automatik dan mengeluh dengan milage kereta yang semakin hari semakin menurun.

Semua ujian ini ada kami tunjukkan sepenuhnya di dalam online video menyeluruh yang telah disediakan di bawah. Luangkan masa untuk menonton, dan semoga ada manfaatnya untuk anda.

Ada yang tertanya-tanya apakah kereta mpv paling jimat minyak, suv paling jimat minyak ataupun kereta sedan jimat minyak.

nasihat sye pada spe2 yg baru berjinak2 nk be a part of MLM, pastikan sistem / pelam biz tu betul tak menyusahkan kita & org sampai kne wat financial loan berpuluh ribu.

Bro, saya dulu sampai minyak itam jadi kelabu as dah banyak masuk cecair coolant. Sampai omboh calar dan tepet rosak. Bro mungkin di peringkat awal n mungkin tiada kerosakan komponen. Pada hemat saya.

Menarik juga tips yg di beri. Tak sangka benda yang sangat mudah dan boleh buat sendiri. Nnti boleh praktikkan.

Cara guna dia pun senang je, cucuk je kat tempat rokok tu. Tak payah letak pil atau cecair dalam tangki minyak. Yang lagi finest, alat jimat minyak kereta tu boleh naikkan pikap kereta sekali dan sejukkan aircond. Saya lagila suka, sebab hidup saya memang banyak kat atas jalan dalam kereta.

Menggunakan equipment rendah untuk kelajuan tinggi menyebabkan website pembaziran minyak mengakibatkan kehilangan lebih forty five% minyak kerana enjin menjadi lebih pantas. Jangan malu-malu menggunakan mod ‘ekonomi’ jika kereta anda memilikinya.

Namun demikian jika berlakunya pemecutan secara mendadak, ini akan mengakibatkan terlebih muatan voltan keatas kesemua alat elektronik termasuklah sistem pencucuhannya; prestasi kenderaan pasti terjejas.

minyak pon jimat sikit la tak la sampei forty%, 10% kebawah adala… product tulen mmg dari Jepun. Lagi satu jikalau nak murah produk sama dan kehebatan sama seperti PIVOT RAIZIN nih, tapi buatan Malaysia adalah ZAPTOR ACOUSTIC GOLD VOLTAGE STABILIZER cuma RM90 sahaja…. ( ), mau jimat minyak yg drastik pakai la hydrogen fifty% save minyak ( ) atau pon pasang jer NGV 70% save… ikikiki i-demand atau e-charge atau magnet utk help save minyak nih mengarut jer…. wakakakakkaka lawak giler….

sekurang-kurangnya ada perbandingan yang benar dan yang mencari kebenaran … cuma nak ucap tahniah pada SYED … TQ atas perkongsian ilmu penjimatan minyak (FC) secara berhemat dan bersopan .

Bayangkan, dengan Rm128 ni je untuk  anda tengok senyuman kat wajah anak isteri anda bila anda dapat bawak diorang pergi vacation dan makan besar setiap kali hujung bulan. Harga yang memang MAMPU MILIK untuk anda, satu harga yang sangat berbaloi. In syaa Allah.

Salam bro, sye check here baru beli LC, beli pun sbb nk longdistance, mmbr2 kate Alright kalo LC, sye nk tanye tips2 penjagaan LC nie, mohon boleh share kt sye yg noob nie. TQ

Pengunaan voltage stabiliser mungkin ada membantu jika kenderaan menggunakan sistem electrical tambahan seperti peningkatan terhadap ICE atau ignition system. Tetapi dari segi penjimatan minyak, kesanya agak kurang atau mungkin tiada langsung. :-( Jika kenderaan yang menggunakan sistem pendawaian yang canggih sepert push by wire read more procedure, mungkin kerosakan akan berlaku jika ada kekurangan atau terlebih voltage provide.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The smart Trick of Jimat MInyak Myvi That No One is Discussing”

Leave a Reply

Gravatar